Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ήθος και αθλητική παλικαριά...

  


Ο Μίλτος Τεντόγλου φιγουράρει πλέον σε όλα τα πρωτοσέλιδα του κόσμου με την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκιο! 

 Θα γραφούν και θα ειπωθούν διάφορα και φυσικά θα σπεύσουν οι  πολιτικοί και αθλητικοί ιθύνοντες (το χουν κάνει ήδη) να στείλουν συγχαρητήρια και να πάρουν λίγο απο τη λάμψη του ενώ δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να βοηθήσουν...

Εμείς θα μείνουμε σε ένα περιστατικό που αναδείχθηκε από διάφορα ΜΜΕ (πολύ ορθώς) το οποίο έλαβε χώρα πριν λίγα χρόνια!

Όταν ο σπουδαίος αυτός αθλητής και σήμερα χρυσός Ολυμπιονίκης, είχε πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου το 2018 στο Βερολίνο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

Τότε, μόλις τελείωσε ο αγώνας, αντί να πανηγυρίσει, συνειδητοποίησε ότι εθελόντρια στους αγώνες στο σκάμμα ήταν η θρυλική Χάικε Ντρέσλερ. Η σπουδαία Γερμανίδα άλτρια και σπρίντερ με πάμπολλα μετάλλια στη συλλογή της.

Ο Τεντόγλου κατευθύνθηκε προς το μέρος της, φίλησε με σεβασμό το χέρι της, αντάλλαξε δύο κουβέντες και έδειξε σε μεγαλοπρέπεια, μ' αυτή την ανθρώπινη και όμορφη κίνηση, τι εστί ΗΘΟΣ και ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.

Θ.Κ.


Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ