Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Μαθήματα ζωής...

   


Το χουμε γράψει πολλές φορές ότι σ' αυτές τις δημοσιογραφικές γωνιές, δεν είμαστε του... "πανηγυριού", δεν αγαπάμε μόνο τις νίκες, τα χρυσάφια και τα μπριλάντια, ούτε σπεύδουμε να πάρουμε "δόξα" από τους πρωταθλητές όταν διακρίνονται και μετά τους ισοπεδώνουμε όταν δεν φέρνουν νίκες!

Μοιραζόμαστε και νιώθουμε τις σπουδαίες στιγμές και τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ύπήρξε συγκλονιστικός στον τελικό του επι κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έχασε στις λεπτομέρειες το μετάλλιο κατακτώντας την 4η θέση, αλλά ήταν ταυτόχρονα και ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ στις προσπάθειές του.

Περα απο το φοβερό ατομικό ρεκόρ που πέτυχε, έδειχνε να χαίρεται με την ψυχή του τον αγώνα, να το ζει και να το μοιράζεται με όλους όσοι τον παρακολουθούσαν.

Ειναι ένα παιδί που έφαγε ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΛΙNΓΚ απο κάποιους "πατριώτες" της συμφοράς και από τον ίδιο τον προπονητή Δ. Κυτέα ο οποίος μάλιστα όπως σωστά επισημαίνουν κάποιοι καλοί φίλοι αθλητές, έμεινε ατιμώρητος!

Τους έβαλε όλους γυαλιά! Οχι γιατί βγήκε τέταρτος, αλλά γιατί ΔΙΔΑΞΕ τι σημαίνει αθλητισμός.

Εβαλε γυαλιά σε κάποια δυστυχισμένα ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ που τρομάζουν με την διαφορετικότητα, που δεν μπορούν να χαρούν την ομορφιά.

Η ομορφιά έχει ΧΡΩΜΑΤΑ, έχει ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ανθρώπους.

Αυτή η ομορφιά ονομάζεται και ζωή.

Ο Καραλής, αφιέρωσε τη συγκλονιστική παρουσία του στους αγαπημένους του γονείς(ΦΩΤΟ).

Μπράβο Μανώλαρε!!!

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ