Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Το... ανακάτεμα συνεχίζεται!

   


Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε την Καβάλα και τη Ζάκυνθο για την... απουσία τους στα πρώτα παιχνίδια της super league 2 και καλεί τη διοργανώτρια να τα ορίσει ξανά!

Το αν θα συμβεί το ίδιο και στο δεύτερο παιχνίδι που δεν κατέβηκε η Καβάλα με την Αναγέννηση, δεν γνωρίζουμε (σήμερα αναμένεται η απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου), αλλά αυτό που γνωρίζει όλος ο κόσμος είναι πως δεν είναι ίδιες οι περιπτώσεις.

Διότι στη δεύτερη αγωνιστική που η Καβάλα επικαλείται αδυναμία έκδοσης των δελτίων, το σύστημα της ΕΠΟ ήταν ανοιχτό κι αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι η Ζάκυνθος στη 2η αγωνιστική κατέβηκε κανονικά στο παιχνίδι.

Αρα ακόμη κι έτσι θα πρέπει η Αναγέννηση να πάρει τους τρεις βαθμούς και να μην έχει καμία τύχη η έφεση της Καβάλας!

Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα της Καρδίτσας θα πρέπει να ταξιδέψει εκ νέου στην Καβάλα. Να πληρώσει άλλες 5.000 για έξοδα μετακίνησης και διαμονής (πλήρωσε ήδη 5.000 χωρίς να παίξει!!!) και να παρουσιαστεί για δεύτερη φορά στο γήπεδο, μπας και... δεήσει ο αντίπαλος να εμφανιστεί.

Το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι οι αλλοπρόσαλλες αυτές αποφάσεις καταρχήν με τη συμμετοχή των δύο ομάδων και ιδιαίτερα της Καβάλας που (για την ώρα) παίζει με μπασκετμπολίστες και μποξέρ και εν συνεχεία με τη δικαίωσή τους ενώ δεν κατέβηκαν στα παιχνίδια, έχουν δημιουργήσει ένα  ανακάτεμα άνευ προηγουμένου στην κατηγορία που συνεχίζεται...


Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ