Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ουδεμία σχέση έχει ο θρυλικός Ηρακλής με τον... ΠΟΤ!

   


Ορθότατα ο Κούγιας κάνει φασαρία με την... Τρίγλια που παίζει στη super league 2 Ανάγκασε τον Λεουτσάκο να στείλει επιστολή (την οποία δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ) όπου αναφέρει πως "δεν συμμετέχει καμία ομάδα στο πρωτάθλημα που να ονομάζεται «Ηρακλής».

Πράγματι, η ομάδα που χρησιμοποιεί το Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, φοράει κυανόλευκες φανέλες με το σήμα του Ηρακλή, ονομάζεται «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ».

Εν συντομία, για να μην κουραζόμαστε με μεγάλες λέξεις: «ΠΟΤ».

Ο... ΠΟΤ, λοιπόν, ουδεμία σχέση έχει με την ομάδα που εμείς μεγαλώσαμε, που θαύμαζε και συμπαθούσε όλος ο φίλαθλος κόσμος (ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων) και ονομάζονταν ΗΡΑΚΛΗΣ.

Τον θρυλικό ΗΡΑΚΛΗ που είχε στις τάξεις του τον σπουδαιότερο παίκτη που πέρασε ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα (Χατζηπαναγής) τον αφάνισαν αυτοί που του κάνουν αλλεπάλληλες επεμβάσεις...  «αλλαγής φύλλου» ασελγώντας στην ιστορία του!

Και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία ότι τα κάνουν αυτά γιατί τον έριξε από την Α' Εθνική  το τότε ποδοσφαιρικό κατεστημένο, ενώ έσωσε άλλους που είχαν τα ίδια ζητήματα! Και κάποιες άλλες ομάδες καταποντήστηκαν κατά τρόπο άθλιο, αλλά δεν έγιναν  ούτε ΠΟΤ, ούτε ΦΛΟΠ, ούτε ΦΛΟΚ!!!

Ακολούθησε, άλλωστε, η επάνοδός του στην πρώτη εθνική (ως Πόντιοι Κατερίνης τότε) με τον τότε υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη (μαζί με Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου) να τον ανεβάζει μια κατηγορία και ξανά τον οδήγησαν οι "επενδυτές" στα φέσια, στην αφάνεια και στις αλλαγές ονομάτων...

Άλλο ΠΟΤ, άλλο ΗΡΑΚΛΗΣ, λοιπόν, για να ξέρουμε που βρισκόμαστε...

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ