Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Επιτέλους, μίλησε ένας!!!

  


Επιτέλους, για την απαράδεκτη κατάσταση που δρομολόγησαν σχετικά με τις θέσεις ανόδου στη super league 2, μίλησε ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου!

Και μάλιστα όχι από τους άμεσα θιγόμενους, αλλά απ' αυτούς που θα μπορούσαν να αδιαφορήσουν!

Και μίλησε την ώρα της χαράς για μια επιτυχία της ομάδας του, σε άσχετη δηλαδή στιγμή.

Ο λόγος για τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Νόμπλια που στο τέλος του συγκλονιστικού αγώνα με την ΑΕΚ και της φοβερής ανατροπής που έκανε η ομάδα του (από 0-3 ισοφάρισε σε 3-3), στις δηλώσεις του στάθηκε στη σημασία που έχει για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, η δυναμική και υγιής παρουσία των λεγόμενων "μικρομεσαίων" ομάδων ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απίθανη στρέβλωση να γίνεται στη super league 2 ενα πρωτάθλημα με 36 ομάδες και να βγαίνει μία:

«Αν θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρό μας, παρά τα άσχημά μας, βλέπουμε ότι μπορούν οι μικρομεσαίες ομάδες. Δεν είναι για πέταμα. Είναι καλύτερες ομάδες οι μεγαλύτερες, αλλά μπορεί να πάρει βαθμό ο ΟΦΗ ή να κερδίσει ο ΠΑΣ. Και κάτι ακόμα. Να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο, λέμε στη Super League 2 ότι θα πρέπει να παίξουν 36 ομάδες και θα βγει σχεδόν καμία, γιατί να παίξουν 36 ομάδες; Πρέπει να υπάρχουν ομάδες με ωραία γήπεδα, προπονητικά, ομάδες που θα ανεβάζουν το επίπεδο. Πρώτα φτιάχνουμε και μετά παίζουμε ποδόσφαιρο». 

Βρέθηκε δηλαδή μέσα στο χαμό ένας άνθρωπος να πει απλώς τα... αυτονόητα! 

Αυτά που θα πρεπε να λένε όλοι και κυρίως να πιέζουν για να δρομολογηθούν.

 

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ