Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Από... τρίτο όροφο και πάνω!

 


"Μαύρη επέτειος" στην Καρδίτσα (όπως και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας όπως τα Φάρσαλα) καθώς έρχονται στο νου οι μνήμες απο την καταστροφική επέλαση του "Ιανού"!

Απώλειες σε ζωές, ανυπολόγιστες καταστροφές στο βιος ανθρώπων, μια τραγωδία δίχως προηγούμενο...

Πέρα από τις ευθύνες που αποδόθηκαν και καταδικάστηκαν σε ισόβια ο... "Ιανός" και η "κλιματική αλλαγή, έχουμε και τις αποζημιώσεις !

Οι αποζημιώσεις για τις οποίες επέρονται κάποιοι ότι δόθηκαν γρήγορα, να θυμίσουμε ότι δεν καλύπτουν ούτε το 50% των κατεστραμμένων!

Να θυμίσουμε, επίσης πως τα χρήματα είναι από την αδυσώπητη φορολογία του κοσμάκη κι όχι από τις τσέπες των "εκπροσώπων" του!!!

Αφήστε που πολλοί έμειναν δίχως τσακιστό ευρώ αποζημίωση ενώ καταστράφηκαν σπίτια  αυτοκίνητα και περιουσία γιατί δεν... συμπεριλαμβάνονταν στα όσα "προβλέπονται" στις διατάξεις των νομοσχεδίων.

Παράδειγμα; Δεν προβλέπεται αποζημίωση  για τα... υπόγεια που πλημμυρίζουν!!!

"Γάτα με πέταλα" πραγματική ο νομοθέτης. Γνωρίζουμε όλοι, άλλωστε, πως η πλημμύρα δεν ξεκινάει από τα υπόγεια, αλλά από το ρετιρέ!

Από τρίτο όροφο και πάνω...

Γι' αυτό άλλωστε πήραν άμεσα  κάποιοι (και μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες παρακαλώ!)  αποζημιώσεις, αλλά μέσα στη γενική κατακραυγή που θ' ακολουθούσε τα γύρισαν πίσω!

Να τους χαιρόμαστε και να τους έχει ο θεός καλά να μας... γλεντάνε!!!

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ