Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

H λογική και οι... χαρταετοί!

 


 Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» ο μεγαλομέτοχος του Ιάλυσου Ρόδου Μιχάλης Χατζηνικήτας, του οποίου η ομάδα ανήκει στη δύναμη της super league 2 για τη νέα σεζόν. Ούτε λίγο ούτε πολύ, τόνισε πως αν δεν διασφαλίσει την οικονομική στήριξη από το νησί, η ομάδα του δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα.

“Το δύσκολο δεν είναι να ξεκινήσεις. Ξεκινάς με κάποιες προκαταβολές, αλλά το θέμα είναι πως θα τελειώσεις κι αν θα χεις πληρώσει αυτά που συμφώνησες για να μην ακολουθήσουν οι προσφυγές και μετά η διάλυση του συλλόγου” είπε και έχει απόλυτο δίκιο! 

Οπως ειχε δίκιο και σε όσα ανέφερε περι “θολούρας” για τα έσοδα των ομάδων: “Ξέρουμε πόσα πρέπει να πληρώσουμε σε εγγυητικές και μετοχικά κεφάλαια, δεν ξέρουμε όμως ποια θα είναι τα έσοδα απο τηλεοπτικά και άλλα. Θα καταστραφούν πολλοί παράγοντες αυτή τη χρονιά και να μου το θυμηθείτε”...

Την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος του Ιάλυσου τοποθετούνταν με βάση τη λογική και τα δεδομένα που επικρατούν, στη Θεσσαλονίκη πετούσαν... χαρταετοί με τα χρώματα του ιστορικού και καταποντισμένου από τις ημέρες “επενδυτών” και “φαντομάδων” Ηρακλή! Ο μεγαλομέτοχος της Τριγλίας Στράτος Ευγενίου (ΦΩΤΟ) δήλωνε: 

“Εχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους ανθρώπους του Ηρακλή. Μέχρι την πλήρη εξόφληση η ομάδα θα λέγεται Τρίγλια αν και μπορεί να υπάρχει το «Η» στο σήμα. Έχουμε ζητήσει σαν έδρα το Καυτανζόγλειο» 

 Και ο λεβέντης Στράτος συμπλήρωνε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: “Εγώ θα μείνω στην Τρίγλια όπου θα φτιάξουμε μια νέα ομάδα”!  Ασφαλώς και πρέπει να γίνει ξανά η Τρίγλια, καθώς ο Ηρακλής με μαθηματική ακρίβεια θα ξαναχρειαστεί νεο ΑΦΜ μετά από μία διετία! Που να τρέχει να ψάχνει αλλού; 

Πάντως εδώ που τα λέμε ο Στράτος, ανοίγει ορίζοντες με την πώληση του ΑΦΜ  στον Ηρακλή! Μιλάμε για προσοδοφόρα μπίζνα. Αναλαμβάνεις μια μικρή ομάδα, την ανεβάζεις κατηγορία και μετά βγάζεις πωλητήριο στο ΑΦΜ! Κι όταν βρεις αγοραστή κάνεις τη σουμα και είσαι παντελονιασμένος! Αυτές είναι... επενδύσεις!!!

Θ.Κ. - ΣΠΟΝΤΕΣ - ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ