Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Η εξουσία και οι... μπήχτηδες!!!


  

Διαστάσεις πήρε η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοϊας!

Και μάλιστα όλη αυτή η ιστορία οδήγησε σε παραίτηση από το πόστο του αντιπροέδρου του Aριστείδη Αδαμόπουλου.

Η Ολυμπιονίκης μάλιστα ονομάτισε στον εισαγγελέα τον συγκεκριμένο παράγοντα για υπόθεση που αφορά στο 1998.

 Η υπόθεση έχει διαστάσεις και φαίνεται και από τις καταγγελίες στις οποίες έχουν προβεί αθλητές της ιστιοπλοϊας όπως ο Νίκος Κακλαμανάκης, η Βασιλεία Καραχάλιου ο Τάκης Μάντης και άλλοι. 

Και έχουν να κάνουν με τον τρόπο διοίκησης και εκβιασμού αθλητών. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και ένα βίντεο στο οποίο κατήγγειλαν ότι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ιστιοπλοϊας έλεγαν πως "μπορούν να καταστρέψουν έναν αθλητή σε μία νύχτα"!

Η Βασιλεία Καραχάλιου έλεγε χαρακτηριστικά: "Η είσαι μαζί τους και κάνουν προσωπικά deal ή είσαι απέναντί τους και σε πολεμάνε και όποιος αντέξει"!

ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ... ΜΠΗΧΤΗΔΕΣ!

Εδώ αποκαλύπτεται δηλαδή ένας μηχανισμός εξουσίας και επιβολής της με χίλιους δύο τρόπους, μεταξύ αυτών και η ικανοποίηση σεξουαλικών ορέξεων!

Βλέπετε οι εξουσιάζοντες δηλώνουν και... μπήχτηδες! 

Μπράβο αξίζουν στην Σοφία για τη γενναιότητά της να μιλήσει έστω και καθυστερημένα. Ετσι δίνει θάρρος και σε πολλούς άλλους να μιλήσουν και να μην ανέχονται τους εκβιασμούς από διάφορα ανθρωποειδή που έχουν στρογγυλοκαθήσει σε θώκους διοίκησης σε κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής...

Θυμίζουμε ότι ο κ. Αδαμόπουλος θητεύει στη διοίκηση της ομοσπονδίας ιστιοπλοϊας από το 1997!!!

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ