Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Πριμ πορτοκαλάδα και γλυκό...

 


ΜΠΑΛΑ και γενικώς αθλητική δράση, υπό νορμάλ συνθήκες, στην Καρδίτσα θα ξαναδούμε ύστερα από καιρό! Ακόμη κι αν ξαναρχίσουν προσεχώς τα πρωταθλήματα, ακόμη κι αν έχουμε μια θεαματική θετικη εξέλιξη στην αναχαίτιση της πανδημίας, θ’ αργήσουμε πολύ να δούμε ο,τι βλέπαμε πριν ξεσπάσει αυτή η καταιγίδα με τον κορωνοϊό...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ βέβαια κάποια στιγμή θα έχει να κάνει και με την επόμενη μέρα. Πως θα διαμορφωθεί δηλαδή το τοπίο αφού κοπάσει όλος αυτός ο χαμός και πάρει τέλος ο εφιάλτης! Ποιοι θα έχουν απομείνει όρθιοι και ποιοι θα συνεχίσουν ν’ ασχολούνται μ αυτό που ονομάζουμε αθλητισμό.

ΠΟΙΟΙ θα εξακολουθήσουν να βλέπουν την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό ως μέσο βιοπορισμού και ποιοι θα συνεχίσουν να συμμετέχουν σε διοικήσεις συλλόγων χρηματοδοτώντας τους.

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ η ανάγκη για αθλητική έκφραση θα υπάρχει και ενδεχομένως να μεγαλώσει κιόλας αν ξεφύγουμε απ’ αυτή τη μακρά περίοδο απραξίας που δημιουργεί κι ένα σύνδρομο στέρησης. Ωστόσο αυτή η ανάγκη θα προσαρμοστεί σε εντελώς διαφορετικά στάνταρς, όπως άλλωστε θα ισχύσει και για διάφορες άλλες εκφάνσεις της ζωής μας.

ΜΙΛΑΜΕ πλέον για έναν οικονομικό καταποντισμό. Κι ακόμη η ζημιά δεν φαίνεται διότι είμαστε κλεισμένοι μέσα! Αν βγουμε έξω, αν η ζωή αρχίσει να κυλάει όπως πριν, στους γνώριμους δηλαδή ρυθμούς, τότε θα φανούν σε όλη τους την έκταση οι συνέπειες!

H EΛΕΥΘΕΡΗ πτώση σε εισοδήματα, κεκτημένα δικαιώματα και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, είναι βεβαίως προαποφασισμένη και δρομολογημένη προ... “κορωνοϊάδας”! Δείτε μόνο το πόρισμα Πισσαρίδη τι προβλέπει και τι εισηγείται για τα επόμενα χρόνια και θα πάρετε μια γεύση περι τίνος πρόκειται. Θα το διαπιστώσουμε καλύτερα όλοι στην.. τσέπη που θα ξαλαφρώσει από περιττά βάρη!

H ΠΑΝΔΗΜΙΑ βέβαια λύνει τα χέρια όλων όσοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς! Βούτυρο στο ψωμί είναι, κουτί τους κάθισε, όχι μόνο εδώ αλλά παγκοσμίως! Εμείς, βέβαια, έχουμε και μια καλή και δυνατή ... προϋπηρεσία στο αντικείμενο! Εχουμε ντοκτορά! Δέκα χρόνια ξεκεφάλιασμα με προγράμματα προσαρμογής (τι ωραία λέξη) τα οποία, όπως είναι γνωστό, εφαρμόστηκαν για να μειώσουμε το δημόσιο χρέος!!!

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ενώ έκλαψαν μανούλες κι έγινε μόδα η αυτοκτονία, το χρέος από το 2009 αυξήθηκε μόνο 42 δισεκατομμύρια ευρώ! Από τα οποία το 90% και βάλε είναι τόκοι απο δάνεια που μας δίνουν οι αγαπημένοι μας εταίροι!!! Την ελέγχουμε δηλαδή την κατάσταση για τα καλά. Στην Καρδίτσα ακόμη περισσότερο διότι είχαμε και κάποια... υγρά χάπενινγκ!
 

ΟΠΟΤΕ στην... προσαρμογή (προς τα κάτω) δεν θα χουμε θέματα ψυχολογικής φύσεως. Μόνο οικονομικής! Σκεφτείτε, λοιπόν, μέσα απ’ αυτές τις συνθήκες που διαμορφώνονται, πως θα είναι ο αθλητισμός και οι σχέσεις ομάδων - διοικούντων - αθλητών - προπονητών! Θ’ αναβιώσουν τα πριμ με πορτοκαλάδα και πάστα μετά από νίκες! 

Θ.Κ. - ΣΠΟΝΤΕΣ - ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ