Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Που πήγαν τα λεφτά;

 


Τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη «Δίκη» έγινε μια σοβαρή καταγγελία, η οποία μέχρι στιγμής ήταν άγνωστη!

 Ο αντιπρόεδρος της FIFpro Σπύρος Νεοφυτίδης (ΦΩΤΟ) αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι η FIFA χρηματοδότησε τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες για να στηρίξουν και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματά τους μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού!

 Μεταξύ αυτών και την ΕΠΟ. 

 Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων δήλωσε:  «Μπαίνει και ένα τεράστιο ερώτημα: Το καλοκαίρι διαμοιράστηκαν κάποια τεράστια ποσά από τη FIFA, για να ενισχύσουν τις Ομοσπονδίες, για να είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματά τους. Μιλάμε για ένα ποσό που ακουμπά το 1,5 δις και το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου 1,5 εκατομμύριο για κάθε Ομοσπονδία. Μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητος ότι η ΕΠΟ, αν είναι η Ομοσπονδία που αντιπροσωπεύει την Ελλάδα στη FIFA, έχει από τις 25 Ιουνίου βάλει στα ταμεία της γύρω στις 890.000 ευρώ, οικονομική βοήθεια από τη FIFA για το αντρικό πρωτάθλημα, και επιπλέον άλλες 450.000 ευρώ επιπλέον βοήθεια για το γυναικείο. Επιπρόσθετα έχει λάβει πιο μπροστά στη φάση Νο 1 και 2 όλα τα τρέχοντα έξοδα που αφορούν τα λειτουργικά έξοδα της Ομοσπονδίας για το 2019 και το 2020. Για να χρησιμοποιήσουν τα λεφτά αυτά για την αντιμετώπιση της πανδημίας για επαναλειτουργία των πρωταθλημάτων. Άρα, γιατί δεν ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα;»

Όπως είναι γνωστό, το μοναδικό πρωτάθλημα που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι αυτό της super league! Η super league2 και η football league, παρότι είναι επαγγελματικά έχουν κατεβάσει ρολά. Τουλάχιστον αυτοί διαμαρτύρονται και ακούγονται!

 Για το ερασιτεχνικό, ουδείς νοιάζεται αφού δεν υπάρχει καν αναφορά!!! Οι Ενώσεις που υποτίθεται εκπροσωπούν τα σωματεία στην ΕΠΟ, μάλλον ο ρόλος τους εξαντλείται στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της διοίκησης ανάλογα με τα κελεύσματα και τους συσχετισμούς των "μεγάλων"!

Και το ερώτημα που τίθεται είναι σαφέστατο. Αφού η FIFA έδωσε λεφτά για να στηριχθούν τα πρωταθλήματα για την τήρηση των μέτρων (τεστ, πρωτόκολλα υγειονομικά κλπ), τι συνέβη;

Που πήγαν τα λεφτά;

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ