Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Αφησαν τις ομάδες χωρίς δράση και «ξενέρωσαν» τον κόσμο...

   


Οι ομάδες δημιουργούνται για να παίζουν αγώνες κι όχι να κάνουν μόνο προπονήσεις ή να διοργανώνουν... φιλολογικές βραδιές!

  Ο φίλαθλος κόσμος “ζεσταίνεται” όταν υφίσταται  δράση, εξέλιξη πρωταθλημάτων, συζήτηση από Κυριακή σε Κυριακή για όσα γίνονται στο γήπεδο και “κρυώνει” εντελώς όταν δεν υπάρχουν αγωνιστικά δρώμενα!
 

Αυτό που συμβαίνει με τις ομάδες της super league 2 είναι κάτι περισσότερο από απαράδεκτο. Είναι τραγικό και άθλιο!
 

Την τελευταία φορά που φίλαθλοί τους πήγαν να τις δουν σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ήταν πριν... έξι μήνες!!! Δηλαδή στην 1η Μαϊου που ολοκληρώθηκε το περσινό (τραγικό επίσης) πρωτάθλημα!
 

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες - για τις οποίες ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο όσοι έχουν καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο μια “μπίζνα” για τους ελάχιστους - δεν είναι δυνατόν να διατηρηθεί ενδιαφέρον στον κόσμο, ακόμη και σε εκείνους τους συλλόγους που φημίζονται για τη δημοφιλία τους!
 

Γεγονός που έχει μεγάλη αρνητική επίδραση όχι μόνο στην αγωνιστική τους ταυτότητα, αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία τους. Ανύπαρκτη ζήτηση για εισιτήρια διαρκείας, μηδαμηνά έσοδα, το απόλυτο... “ξενέρωμα” δηλαδή!
 

Όσο κι αν ψάξουμε δεν θα βρούμε πουθενά σε καμία άλλη χώρα παρόμοια κατάσταση. Μόνο εδώ! 

Στη... μπανανία μας!

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ