Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ούτε ένα σχόλιο...!!!

  


Με το που έγινε γνωστή χθες το απόγευμα η απόφαση του συνεταιρισμού της super league 1 να διατηρήσουν την ίδια απαράδεκτη προκύρηξη στη νέα σεζόν και ουσιαστικά να καθιερώσουν για δεύτερη χρονιά ένα πριβέ πρωτάθλημα, ψάξαμε με... μεγενθυτικό φακό σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά φόρουμ της χώρας να δούμε και να διαβάσουμε τις αντιδράσεις των συναδέλφων!

Τα σχόλιά τους, ρε παιδί μου, γι' αυτό το αίσχος και τη γενικότερη στάση τους απέναντι σ' ενα μέτρο που καθηλώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο (για το οποίο κόπτονται!) μέσα στην ανυποληψία.

Τι βρήκαμε; Το απόλυτο μηδέν!

Ούτε καν την είδηση είχαν κάποια site, ενώ για κριτική προσέγγιση ούτε λόγος.

Κυριαρχούσαν στην ειδησεογραφία οι μεταγραφάρες τύπου... "Ονιεκούρου"!!! Δηλαδή για τη συντριπτική πλειοψηφία του τύπου, το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ!

 Κι αυτή η στάση του τύπου έχει φυσικά εξήγηση!

Για ν' ασχολούνται μόνο με τους "μπιγκ" σημαίνει ότι αυτό θέλει και η πλειοψηφία που τους διαβάζει. 

Ενας κόσμος που μοιάζει να βρίσκεται σε καθεστώς... υπνηλίας! Ζαλισμένος ίσως από τις αλλεπάλληλες καρπαζιές που τρώει σε όλα τα επίπεδα...

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ