Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

H ένταση, η "συγγνώμη" του Μαξιμένκο και η ειρωνική ανακοίνωση!

  


Nέα ανακοίνωση εξέδωσε η  ΠΑΕ ΑΕΛ για το παιχνίδι με την Αναγέννηση και μάλιστα εμπεριέχει μπόλικη ειρωνεία εναντίον τριών ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας.

 Επιτίθεται με ειρωνικά σχόλια καφενειακού τύπου κατά του Κουτσιανικούλη γιατί αντέδρασε στην ένταση που προκλήθηκε με τους πανηγυρισμούς των παικτών της ΑΕΛ μετά το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις, στον Καρανίκα  καθώς και στον Μπαντιμπαγκά.

Πάμε να τα δούμε με τη σειρά.

Το παιχνίδι του Σαββάτου, παρότι ήταν συγκλονιστικό, με τεράστιο ενδιαφέρον και φοβερή εξέλιξη, ήταν απολύτως ΚΑΘΑΡΟ και είναι προς τιμήν των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Ούτε ένας διαπληκτισμός δεν έγινε καθόλη τη διάρκειά του μέχρι που φθάσαμε στις καθυστερήσεις.

Μόλις επιτεύχθηκε το τρίτο γκολ της ΑΕΛ ο Μαξιμένκο κατευθύνθηκε προς την εξέδρα των οπαδών και μπροστά από τον πάγκο της Αναγέννησης  απευθυνόμενος προς αυτούς πιάνοντας τ' αυτιά του με νόημα ήταν σα να έλεγε: "δεν σας ακούω φωνάξτε πιο δυνατά..."

 Εκεί ακριβώς προκλήθηκε η έκρηξη από τον πάγκο των "κιτρινόμαυρων" και η συμπεριφορά του Κουτσιανικούλη που χτύπησε αντίπαλό του. Μάλιστα απ' οτι πληροφορηθήκαμε κλήθηκε σε απολογία απο τη διοίκηση της Καρδιτσιώτικης ομάδας γι' αυτή του την ενέργεια.

 Ο Μαξιμένκο προς τιμήν του και του αξίζει ένα μπράβο γι' αυτό, αμέσως μετά, αντιλαμβανόμενος ότι έγινε μέσα στον ενθουσιασμό του η αιτία για να προκληθεί ένταση σ' αυτό το πολύ "πικρό" σημείο για τους αντιπάλους, με χαρακτηριστικές κινήσεις και με τα χέρια ψηλά ζήτησε συγγνώμη (ΦΩΤΟ).

Και η κίνησή του αυτή, είναι γεγονός ότι κατεύνασε τα πνεύματα που είχαν οξυνθεί.

 Σ' ο,τι αφορά τώρα την ειρωνική επίθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ στον Καρανίκα, πραγματικά δεν μπορούμε να την κατανοήσουμε γιατί όπως προαναφέραμε ο παίκτης είχε ήδη αντικαταστασθεί από το πρώτο ημίχρονο και ήταν στ' αποδυτήρια.

Τέλος, τουλάχιστον απαράδεκτη είναι η ειρωνεία προς τον Ζίγκι Μπαντιμπαγκά που το μόνο που έκανε στο γκολ της ισοφάρισης ήταν να χαρεί και πανηγυρίσει με τους οπαδούς της ομάδας του χωρίς να προκαλέσει κανέναν από τους αντιπάλους.

 Εκείνη την ώρα που τα συναισθήματα είναι στο “κόκκινο” αναδεικνύονται και οι χαρακτήρες! 

 Οπως επίσης κι όταν κερδίζεις ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κι αντί να πεις μια καλή κουβέντα για τον αντίπαλο που έχασε και να δώσεις το χέρι, ειρωνεύεσαι κατά τρόπο απαράδεκτο, κρίνοντας μάλιστα και τα φυσιογνωμικά του χαρακτηριστικά! 

 Στους αγώνες κάποιος  κερδίζει και κάποιος χάνει. Ερχονται και παρέρχονται οι ήττες και οι νίκες.

 Εκεί που ξεχωρίζει, κανείς, είναι στην αθλητική παλικαριά και τη συμπεριφορά...

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ