Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Οι παραστάσεις συνεχίζονται...

 


 Η θεατρική επιθεώρηση που ονομάζεται... super league 2 συνεχίζει αδιάκοπα να προσφέρει γέλιο, αλλά και άγριο σασπένς!

Ενώ ορίστηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου, διεκδικεί τη συμμετοχή της η Ζάκυνθος η οποία, όπως ανακοινώνει, δικαιώθηκε μέσω... αλληλογραφίας απο τη FIFA σχετικά με τη δυνατότητα να μετατρέψει τους ερασιτέχνες σε επαγγελματίες!

Όπερ σημαίνει οτι διατηρεί ελπίδες να παίξει στo πρωτάθλημα, κάτι που αν συμβεί  θα πρέπει να γίνει ξανά κλήρωση και αναδιάρθρωση των δύο ομίλων!!!

Ακόμη, οι ομάδες των οποίων ανακλήθηκαν τα δελτία μετά την προσφυγή της ΑΕΛ γιατί δεν πληρούσαν τα κριτήρια αδειοδότησης, άσκησαν έφεση η οποία εκδικάζεται και αν δικαιωθούν θα πάρουν πίσω τα δελτία!

Σ' αυτές τις ομάδες που μέσω των νομικών τους εκφράζουν την οργή τους, είναι και ο Απόλλων Πόντου (παλαιότερα γνωστός και ως Απολλων Καλαμαριάς) που πρέπει να υποβιβάστηκε πεντ' εξι φορές μέχρι στιγμής από τη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά σε πείσμα των καιρών παραμένει κάθε χρόνο εκεί και πραγματοποιεί καινούργιες μεταγραφές απλώνοντας το φέσι και σε... εξωγήινες μορφές ζωής!

Ο,τι βεβαίως, κάνουν και οι υπόλοιποι, είτε αποσύρονται μεσούσης της σεζόν, είτε όχι!

Είναι αυτά τα γνωστά φέσια που οδήγησαν προσφάτως και σε αυτοκτονία ποδοσφαιριστή με την οποία... συγκλονίστηκαν άπαντες (για ένα δίωρο)!

Η μόνη  που δεν ταράσσεται από τις εξελίξεις, η Τρίγλια Χαλκιδικής που της αρέσει τελευταία να τη φωνάζουν "Ηρακλή Θεσσαλονίκης" και να φοράει μπλε!

Μάλιστα,  πριν καλά καλά παίξει ένα ματς, έχει ήδη αποφάσεις δικαστηρίων εις βάρος της για φεσώματα ποδοσφαιριστών!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ασχολείται μ' αυτά αφού έχει φόρτο εργασίας. Δίνει άδειες συμμετοχής στη super league 2 ακόμη και σε...τσιπουράδικα, ενώ αναβάλει τις συνεδριάσεις συχνά πυκνά για να μελετούν τα μέλη τους πιο εμπεριστατωμένα τους φακέλους!

Χρόνος, άλλωστε, υπάρχει μέχρι την αλλαγή του νέου έτους, οπότε δεν συντρέχει λόγος βιασύνης!!!

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο... κροίσος της Ξάνθης Μπιλ Πάππας, καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές της Αυστραλίας και η ΑΕΛ ζητά ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της εν λόγω ομάδας!

Η πολιτεία αγρυπνεί, παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη, ανά πάσα στιγμή, να επέμβει για να προστατεύσει την αναβάθμιση του προϊόντος που προσφάτως η ίδια δρομολόγησε!

Μείνετε μαζί μας, οι παραστάσεις συνεχίζονται...

Θ.Κ.


Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ