Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Τους δυναμώνει η επαρχία...


  

Το ακούσαμε κι αυτό! Οι "μεγάλοι" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να παίρνουν την πρωτοβουλία, σκέφτονται, λέει, να καθιερώσουν τη δημιουργία «ομάδων Β» που θα παίζουν στη super league 2!!!

 Δηλαδή δεν φτάνει που τους «τρώμε στη μούρη» σε όλα τα επίπεδα, να τους βλέπουμε να παίρνουν και τη θέση άλλων ομάδων στις χαμηλότερες κατηγορίες!

 Απ' ο,τι διαβάζουμε στα ρεπορτάζ, έχει προχωρήσει η σκέψη αυτή και συμφωνούν ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος Αθηνών (πρώην Χαλκηδόνα και πλέον... μεγάλη ομάδα)!

Να το προχωρήσουν κι άλλο θα προτείναμε εμείς! Να παίζουν οι «ομάδες Γ» στη Γ' Εθνική και οι «ομάδες Δ» στη Δ' Εθνική! Μια χαρά, να απλωθεί και το ποδόσφαιρο σε όλη την Ελλάδα!!

Να βλέπουμε δηλαδή στο ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, άντε και λίγο Αρη και βεβαίως τα... τεράστια αυτά αθλητικά μεγέθη που ονομάζονται Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης!

Και οι υπόλοιποι να καταργήσουμε τις ομάδες στις περιφέρειές μας και να παρακολουθούμε μόνο αυτούς! Τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, τον Αλαφούζο, τον Μελισσανίδη και τα... συνεταιράκια τους!!!

Ποιος φταίει για όλα αυτά;

Μα φυσικά εμείς! Εμείς, από την επαρχία που αντί να δίνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στους συλλόγους των πόλεών μας, δυναμώνουμε με τη συμμετοχή μας όλους τους παραπάνω. Με ενέργεια, χρήματα (εισιτήρια διαρκείας, ταξίδια, παρακολουθηση αγώνων), ακόμη και με φασαρίες μεταξύ μας!

Σφαζόμαστε στις... ποδιές των μεγαλοπαραγόντων δηλαδή για να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα!

Μην απορείτε, λοιπόν, για την εξέλιξη. Βρίσκουν και κάνουν...

Θ.Κ.


Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ