Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Παίζουν τη ζωή μας «κορώνα γράμματα»!

 


 Μετά το σοκ από τον τραυματισμό του 19χρονου Γιώργου Γερεντέ στο γήπεδο της Ελασσόνας, ήλθε η ανακούφιση από το γεγονός ότι δεν υπέστη κάτι σοβαρό και είναι καλά στην υγεία του...

 Τα παραπάνω συναισθήματα βεβαίως με την ανάλυση των συμβάντων, τα διαδέχονται η οργή και η αγανάκτηση!

Σαράντα λεπτά χρειάστηκε να περάσουν για να φθάσει το ασθενοφόρο να φθάσει στο γήπεδο με τον ποδοσφαιριστή ξαπλωμένο στο χορτάρι.

Το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας τη Ελασσόνας "έτρεχε" σε άλλο περιστατικό και αναγκαστικά ήλθε άλλο από τη Λάρισα!

Σε χρόνο που θα μπορούσε ν' αποβεί μοιραίος για τη ζωή του 19χρονου!

  Πάλι καλά που ήταν εκεί οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού.  Φυσικά δεν ευθύνονται ούτε οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, ούτε οι υγειονομικοί που ζουν εφιαλτικές στιγμές και κάνουν υπερβάσεις καθημερινά διακυνδυνεύοντας και οι ίδιοι την υγεία τους, ιδαίτερα στον καιρό της πανδημίας!

Όλη η ευθύνη ανήκει ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ σ' αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις και έχουν ξεχαρβαλώσει το σύστημα Δημόσιας Υγείας!

Δεν βγαίνουμε βλέπετε οικονομικά! Αντί για ασθενοφόρα και προσλήψεις υγειονομικών και γιατρών, σε καιρούς μάλιστα πανδημίας, οι Ελληνες πληρώνουν για ν' αγοράζουν οι ιθύνοντες... περιπολικά της αστυνομίας ώστε να συνοδεύουν τους... "Μένιους" και να επιτίθενται σ' αυτούς που διαμαρτύρονται για τα αίσχη!!!

Με λίγα λόγια παίζουν καθημερινά τη ζωή μας "κορώνα - γράμματα"!

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ