Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Έφυγε από τη ζωή ο Αναγεννησιώτης Χρήστος Μπαλακώστας

 


Μια ακόμη πολύ δυσάρεστη είδηση για την πόλη της Καρδίτσας και την οικογένεια της Αναγέννησης.

Ο Χρήστος Μπαλακώστας έχασε τη μάχη για τη ζωή χτυπημένος από κορωνοϊό σε ηλικία 60 ετών και η απώλειά του σκόρπισε οδύνη και θλίψη στους αγαπημένους του ανθρώπους, αλλά και σε όσους τον γνώριζαν!

Διατηρούσε το θρυλικό κωδωνοποιείο στην οδό Ιεζεκιήλ που είναι από τα πιο παλιά μαγαζιά της πόλης και το οποίο ζωγράφισε ο Χρήστος Γκάλιος.  

 Υπήρξε φανατικός φίλαθλος της "κιτρινόμαυρης" ομάδας την οποία υπεραγαπούσε και ακολουθούσε παντού...

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την Καρδίτσα αφήνει πίσω του τη γυναίκα του Χριστίνα, τρία παιδιά και ένα εγγονάκι.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Κρυονέρι.

Στον αγαπητό Χρήστο, που δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε ούτε να τον αποχαιρετίσουμε από κοντά λόγω του εφιάλτη που ζούμε με την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα, θα "στείλουμε" από τη στήλη μια επική φωτογραφία (διακρίνεται πρώτος από αριστερά) μαζί δύο εμβληματικές φυσιογνωμίες της Αναγεννησιώτικης εξέδρας, από άλλες πιο φωτεινές εποχές. 

Μαζί και τον πίνακα  ζωγραφικής του Χρήστου Γκάλιου με το κωδωνοποιείο στην Ιεζεκιήλ και τη φυσιογνωμία του Χρήστου να δεσπόζει έξω από το μαγαζί όπου πάντα στήνονταν "πηγαδάκια" κυρίως Αναγεννησιώτικα.

Καλό ταξίδι φίλε...

Θ.Κ.



 

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ