Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ο,τι έκανες θα πάθεις...

 


Στο τελευταίο ματς της Β' Εθνικής το 2018 η Αναγέννηση υποδέχονταν τον Αρη και με  ισοπαλία απέναντι στον "αδιάφορο" αντίπαλό της θα παρέμενε στην κατηγορία!

Εκεί όμως που όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα παραμείνει μέχρι το τέλος, ήλθε το πέναλτι του Λώττα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και το 0-1 που έστειλε την ομάδα της Καρδίτσας όχι μόνο στον υποβιβασμό, αλλά και σε μια περίοδο "σκοτεινών χρόνων" που διαρκεί στις μέρες μας και δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει...

Προχθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη οι φίλαθλοι της Αναγέννησης, πάντως,  πήραν την... εκδίκησή τους για τα συναισθήματα που ένιωσαν τότε μέσω του... Μπουχαλάκη!!!

Του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που στα "τελειώματα" του  αγώνα με τον Αρη... "κρύφτηκε" στο δοκάρι, πήρε τη μπάλα από τον... ανυποψίαστο τερματοφύλακα που δεν ήξερε τι έχει στην πλάτη του, την έστειλε στα δίχτυα και στέρησε από τους Θεσσαλονικείς την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Με λίγα λόγια... χάλασε και το πάρτι που ετοιμαζόταν να στήσει ο "μιστερ ράπιντ τεστ" πρόεδρος του Αρη!

Όπως ο ίδιος είχε χαλάσει το πάρτι σωτηρίας της Αναγέννησης το 2018!

"Ο,τι έκανες θα πάθεις"!

Ισχύει και στο ποδόσφαιρο...

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ