Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΛΗΣΙΩΤΗΣ: «Το δελτίο του Γιώργου Κοντού είναι στον ΑΟ Σελλάνων»

  


Λίγα λεπτά μόλις μετά την προσωπική δήλωση του Γιώργου Κοντού επικοινώνησε με τη «Σέντρα» ο Γενικός Αρχηγός του ΑΟ Σελλάνων Βασίλης Πλησιώτης ο οποίος εξέφρασε την απορία του για την τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή και δήλωσε ότι το δελτίο του βρίσκεται στην ομάδα των Σελλάνων.

 Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι η ομάδα του Προαστίου ανακοίνωσε επίσημα ότι ο παίκτης "επανεντάσσεται" στο ρόστερ!

 Αναλυτικά παραθέτουμε την ανακοίνωση με τίτλο: «Στο σπίτι του ο Γιώργος Κοντός»:

«Η διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων ανακοινώνει την επανένταξη του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κοντού, ο οποίος θα κοσμεί το ρόστερ της ομάδας μας και τη νέα χρονιά.

Ο 25χρονος μέσος που προπονούνταν με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα φορέσει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν τη φανέλα της ομάδας μας, αποτελώντας ένα από τα βασικά γρανάζια της όλα αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί πέραν της δεδομένης ενίσχυσης της ομάδας, υλοποιείται τόσο η επιθυμία του προπονητή όσο και του ποδοσφαιριστή.

Καλωσορίζουμε εκ νέου το Γιώργο στην οικογένεια του ΑΟ Σελλάνων και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική και ποδοσφαιρική συνέχεια στην ομάδα μας»

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ

 Λίγο αργότερα όπως δημοσίευσε η "Σέντρα" ο ποδοσφαιριστής έκανε δήλωση διατρανώνοντας την επιθυμία του να συνεχίσει στην Αναγέννηση με την οποία προπονείται εδώ και ενάμιση μήνα.

Το θέμα προφανώς θα πρέπει να το λύσουν οι δύο ομάδες, αλλά φυσικά με πυξίδα την επιθυμία του ποδοσφαιριστή διότι αυτός είναι που αποφασίζει που θα παίξει.


Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ