Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...




Επειδή σ' αυτή την εκπομπή μάθαμε να λειτουργούμε αλλιώς, επειδή η προσέγγιση των γεγονότων δεν γίνεται με βάση τα δικά μας «θέλω», αλλά με βάση την πραγματικότητα και την ΑΛΗΘΕΙΑ, οφείλουμε μια αποκατάσταση σήμερα που αφορά στο ρεπορτάζ του αγώνα Αναγέννηση - Τύρναβος για την πρεμιέρα της football league.
 Στην εκπομπή της Κυριακής μιλήσαμε για μια λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη που στέρησε απο την Αναγέννηση μια πολύ καλή ευκαιρία για γκόλ.
 Πράγματι, αυτό είναι σωστό όπως φάνηκε και στο βίντεο.
 Υπαρχει άλλη μια φάση που αδικεί τον Τύρναβο την οποία δεν επεξεργαστήκαμε με προσοχή! Στη φάση που ο Τύρναβος καταλήγει να σημειώνει γκόλ δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΣΑΪΝΤ. Ο παίκτης που παίρνει τη μπάλα καλύπτεται αρα κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάϊντ απο τον επόπτη.
 Εδώ είμαστε για να διορθώνουμε και τα λάθη μας χωρίς φυσικά να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας κι αυτό το νόημα έχει αυτή η ανάρτηση στο SITE της εκπομπής.
  Το γεγονός βέβαια ότι στο ρεπορτάζ που παρουσίασαμε υπάρχει η φάση του γκόλ του Τυρνάβου, αποδεικνύει ότι δεν υπήρχε καμια πρόθεση να διαστρεβλωθεί η εικόνα, αλλά απλώς δεν δόθηκε η προσοχή που έπρεπε.
 Δημοσιεύουμε και τις δύο επίμαχες φάσεις «παγώνοντας» την εικόνα του βίντεο.
 ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ