Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

"Διπλό" τίτλου ο Ολυμπιακός Βόλου!

Γεμάτο δράση ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τις Θεσσαλικές προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη στα Εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ
 Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε αναμφίβολα ένα σπουδαίο "διπλό" κερδίζοντας με σκορ 1-0 στο Αίγιο τον Παναιγιάλειο. Είναι αυτές οι νίκες που φτιάχνουν μέταλλο και δίνουν ακόμη και τίτλους!
 Η ομάδα του Βόλου βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση στην βαθμολογική κατάταξη του 1ου ομίλου και έχει μάλιστα και εντός έδρας μάτς (Φωστήρας) την Κυριακή.
 Δεν συνεχίστηκε το σερί της Νίκης Βόλου. Ο Εθνικός Γαζώρου ήταν ο πρώτος που απέσπασε βαθμό στο Πανθεσσαλικό απο τις ομάδες που το έχουν επισκεφθεί. Το τελικό πάντως 0-0 αδικεί τους "κυανόλευκους" που είχαν τις ευκαιρίες.
 "Στραβοπάτησε" και η Αναγέννηση την Κυριακή παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στα Γιαννιτσά. Και οι "κιτρινόμαυροι" ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους, αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε νίκη.
 Τέλος ο Τύρναβος ηττήθηκε 3-0 στη Ζάκυνθο παρουσιάζοντας ένα κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο όπου δέχθηκε τα γκόλ.
 Στο ρελαντί συνέχισε η ΑΕΛ με 3-0 επι της Κοζάνης, ενώ και ο Οικονόμος Ταριτσάνης συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του κερδίζοντας με 5-2 στα Γρεβενά τον Πυρσό.
Στο χώρο του μπάσκετ μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα των Τρικάλων επι του ΠΑΟΚ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ