Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

«Ήταν στημένο....»


Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος επί σειρά ετών του Παναιτωλικού Φώτης Κωστουλας στην "Πρώτη Σελίδα" της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στον Καρδιτσιώτη συνάδελφο Δημήτρη Μαλισιώβα.

 Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάθεση που έδωσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας και στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Λεβαδειακό το Μάρτιο του 2014 το οποίο το χαρακτήρισε στημένο!

«Οπότε εγώ αυτό που ξέρω και ανέφερα ήταν ότι είδα ένα παιχνίδι που ήταν σίγουρα στημένο και – όπως είχα πει και τότε στον ανακριτή- ότι είχε μισθοφορική υπηρεσία ο Κάμπαξης και ήθελε να είναι οπωσδήποτε το αποτέλεσμα αυτό που τελικά ήρθε. Ήταν 9 Μαρτίου 2014, την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας. Ήταν γενέθλιο δώρο!»

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον κ. Κάμπαξη που ήταν απο τους διαιτητές τότε στους πίνακες και ο Κωστούλας απάντησε:
«Εγώ θα το πω ξεκάθαρα: Όλο το σκυλολόι. Όλοι αυτοί που σέρνονται στα δικαστήρια τώρα.»

Θυμίζουμε οτι για τον κ. Κάμπαξη έχει κάνει άπειρες καταγγελίες ο κ. Κούγιας πριν αναλάβει την ΑΕΛ, ενώ υπάρχει και ένα παιχνίδι που τον θυμούνται οι φίλοι της Αναγέννησης για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Πλατανιά το 2014 επισης...
 

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ