Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Εφταιγαν οι... πινακίδες!!!

 


Του έφταιγαν το κλιμαστιστικό και οι πινακίδες που δεν ήταν καρφωμένες καλά στο κλειστό της Νεάπολης του Γιάννη Παπαπέτρου μετά τη δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λάρισα στα πλέι οφ της basket league!

Τουλάχιστον αυτός έμεινε στις δηλώσεις και στις αιχμές κατά της διαιτησίας (να φωνάζει ολόκληρος Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός για τη διαιτησία κόντρα σε ομάδες της περιφέρειας, είναι μεγαλύτερο ανέκδοτο κι από το αν υποστήριζε κανείς ότι ο Τράγκας ήταν φτώχεια καταραμένη!) ενώ ο προπονητής του το πήγε παραπέρα! 

 Άρχισε να αρπάζεται με όποιον έβρισκε μπροστά του, ενώ σε κάποια στιγμή άρχισε να... γυρίζει και το μάτι του! Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό! Με τα έξι αστέρια στη φανέλα του που παραπέμπουν σε κατακτήσεις ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Αυτόν που οι Γιαννακόπουλοι τον έκαναν υπερδύναμη και οι διάδοχοί τους έχουν προπονητή που του φταίνε οι πινακίδες και η ζέστη!!!

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ