Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Το ματς που έκλαψε κόσμος, πήγε να το χαλάσει ένας ηλίθιος!

 


Ο,τι συνέβη στο μπαράζ του Λεβαδειακού με τη Βέροια όπου ένας ηλίθιος χτύπησε παίκτη της δεύτερης, συνέβη και στο παιχνίδι του Αρη με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ της super league που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 Το μπουκάλι στο κεφάλι του παίκτη της ΑΕΚ από έναν άλλο ηλιθιο, ο οποίος δεν μπήκε μέσα όπως στη Λιβαδειά, αλλά φρόντισε να κάνει αισθητή την ηλιθιότητά του από την εξέδρα!

Σ΄εναν αγώνα που έκλαψε κόσμος (η ΦΩΤΟ από την εξέδρα, την στιγμή που λαμβάνει χώρα η απίστευτη ανατροπή του σκορ από τον Αρη στις καθυστερήσεις του αγώνα!) από την εξέλιξη και τα έντονα συναισθήματα, βρέθηκε κάποιος να προσπαθήσει να τον χαλάσει και να τον κάνει σαν τα μούτρα του!

Ακόμη και μέσα σ αυτή τη ζοφερή ατμόσφαιρα που σκεπάζει και δηλητηριάζει απ' άκρο σ' άκρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο (ως απόρροια των όσων συμβαίνουν γενικότερα στη δημόσια ζωή), με χίλιες δυό στρεβλώσεις και πολλά εξωαγωνιστικά που κυριαρχούν, είδαμε ένα παιχνίδι που αποθέωσε το άθλημα.

Ανεξάρτητα από το ποιος χάρηκε ή στεναχωρέθηκε από τους φιλάθλους των δύο ομάδων, το σημαντικότερο είναι ότι το ποδόσφαιρο και μέσα σ αυτές τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα έδειξε, μέσω των προσπαθειών και των δύο ομάδων, μέρος από τη μαγεία του...

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ