Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Βάλαμε κι άλλη στεναχώρια...!!!


 

Έχουμε την ιστορία με την πανδημία, τον οικονομικό καταποντισμό με την ακρίβεια, και άλλα πολλά από τα οποία φέρνει το κεφάλι μας σβούρα, βάλαμε κι άλλη μεγάλη... στεναχώρια τις τελευταίες ημέρες!

Αν θα παίξει ο Τζόκοβιτς στο αυστραλιανό τουρνουά τένις! Μ’ αυτή την έγνοια ξυπνάμε και κοιμόμαστε!  Δεν τον αφήνουν, λέει, λόγω μη εμβολιασμού, να παίξει και γι’ αυτό το λόγο πρέπει όλοι εμείς οι υπόλοιποι να φάμε τα νύχια μας από την αγωνία!

   Συγγνώμη, αλλά όσο καλή εικόνα έχει δημιουργήσει ο Σέρβος σπουδαίος αθλητής με τις κινήσεις που κάνει έξω απο τα γήπεδα για να βοηθήσει συνανθρώπους του, τόσο τη χαλάει τώρα με όλη αυτή τη στάση!

  Και δεν αναφέρομαι στην απόφασή του για το εμβόλιο, που είναι δικαίωμά του, αλλά στο ότι θέλει να επιβάλει σώνει και καλά τη θέση του και με γελοιότητες όπως το “μαϊμού” πιστοποιητικό νόσησης!

 Σάμπως είναι μόνο ο Τζόκοβιτς; Πήρε σβάρνα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλο το...συγγενολόι! 

 Γυναίκα, πατέρας, θείοι ξαδέρφια πήραν τις... ντουντούκες κι άρχισαν να καταγγέλουν στην παγκόσμια κοινότητα το... “σκάνδαλο”!!! 

 Άλλο που δεν ήθελαν οι... “δαιμόνιοι” ρεπόρτερ να κάνουν την υπόθεση πρώτο θέμα! 

 Τη στιγμή που πεθαίνουν  άνθρωποι γιατί δεν έχουν πρόσβαση σε στοιχειώδη ιατρική φροντίδα, θα πρέπει να αγωνιούμε αν θα καταφέρει ο Τζόκοβιτς να παίξει ρακέτες! 

Ελεος! 

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ