Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Aυτό το ποδόσφαιρο - τσίρκο, απαιτεί υψηλού επιπέδου εκπροσώπηση από την εθνική!!!

  


Και μετά απ’ όλα αυτά που έγιναν στην περίπτωση της Καβάλας, η οποία, ως γνωστόν, θα κατέβει με... μπασκετμπολίστες παίκτες στο πρωτάθλημα της super league 2, διαβάζεις εμπεριστατωμένες αναλύσεις για την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Ομάδα και αν υπήρξε πετυχημένος ή όχι! 

 Επίσης ακούς κριτικές για το πως αποδίδουν οι παίκτες, γιατί η Ελλάδα δεν κερδίζει στο χαβαλέ τις προκρίσεις στα Γιούρο και στα Μουντιάλ! 

  Δηλαδή σ’ ένα ποδόσφαιρο όπου στη δεύτερη εθνική κατηγορία στις ομάδες παίζουν αθλητές του... Κουνγκ Φου, γίνεται ισοπεδωτική κριτική γιατί η Εθνική ομάδα που το εκπροσωπεί, δεν κατορθώνει να έχει παρουσία στις μεγάλες διοργανώσεις ! 

  Η ομάδα η οποία έτρωγε όλο το ανάθεμα του κόσμου απο Ελληναράδες της συμφοράς,  γιατί τόλμησε κι αποκλείστηκε από την οκτάδα του Μουντιάλ της Βραζιλίας για ένα χαμένο πέναλτι στο ματς με την Κόστα Ρίκα (ΦΩΤΟ)!!! 

  Αυτό το ποδόσφαιρο - τσίρκο, απαιτεί να έχει αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση υψηλού επιπέδου!!!

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ