Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Θα είχαν εξαφανίσει την ομάδα...


 

 Με τις νέες εξελίξεις στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης, όπως γίνεται αντιληπτό στην Καρδίτσα, η Αναγέννηση, αν καταφέρει και πάρει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου από τη Γ' Εθνική (ήδη καθάρισε με την κανονική περίοδο και τη συμμετοχή της στα πλέι οφ) θα βρεθεί στη super league 2, δηλαδή στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία!!!

Κι όμως! Για να συμβούν όλα τα παραπάνω, έπρεπε το περασμένο καλοκαίρι να ξεπεραστούν απίθανες λογικές διότι κάποιοι  δεν επιθυμούσαν τις διοικητικές αλλαγές που έγιναν με την ανάληψη των ηνίων από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου που είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον και έκαναν τα αδύνατα δυνατά (μέχρι και συκοφαντίες από το διαδίκτυο) για να μην πραγματοποιηθούν!

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού μπήκαν μπροστά και έφαγαν όλη τη "λέζα" αλλά και τις αθλιότητες συγκεκριμένων που επέμεναν στο να παραμείνει η τότε κατάσταση ως έχει!

Αυτοί που τότε έβριζαν, μετά το θρίαμβο της Αναγέννησης στο Λιτόχωρο, ήπιαν το αμίλητο νερό!

Κάποιοι μάλιστα είναι τόσο ξετσίπωτοι που πανηγυρίζουν κιόλας!!!

Θυμίζουμε πως αν επικρατούσε η δική τους λογική, σήμερα η Αναγέννηση θα ήταν ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ από αγωνιστική δράση και θα σχεδίαζε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για να συμμετάσχει για ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ στην Α' Ερασιτεχνική από του χρόνου!!!

Θα είχαν δηλαδή ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ την ομάδα!!!

Αφιερώνουμε, λοιπόν, την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου μαζί με την... περίφραξη που εικονίζεται στη φωτό σ' αυτούς τους ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ και ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ...

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ