Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Είναι απίθανοι οι τύποι...!!!


 

 Πριν καλά καλά τελειώσει η φετινή απίθανη αγωνιστική σεζόν, οι... επιτελείς και οι μεγάλοι... “επενδυτές” της super league 2, άρχισαν τη συζήτηση για το επόμενο πρωτάθλημα!
 Στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη διαφώνησαν σφόδρα με την επικείμενη αναδιάρθρωση και ενοποίηση της κατηγορίας με τη football league.
 

 Ένα απο τα φοβερά και τρομερά επιχειρήματα που ακούστηκαν και το αλιεύσαμε απο το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας a-sport ήταν και το εξής:
 

«Δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε την υποβάθμιση της κατηγορίας, να ανέβουν σχεδόν όλες οι ομάδες της πιο κάτω κατηγορίας και μοιραία μετά να μπούμε στη διαδικασία να μοιραζόμαστε τυχόν έσοδα με κάποια χωριά...»!  
 

Μίλησαν, δηλαδή, τα... τεράστια αθλητικά μεγέθη τύπου Καραϊσκάκη Αρτας, Ιεράπετρας και Απόλλωνα Λάρισας, για χωριά όπως η... Αναγέννηση, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου η Καβάλα, ο Πανσερραϊκός και άλλοι που η συγκυρία τους έφερε ν’ αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες αυτή την εποχή!
 

Εκεί που όλοι κατηγορούσαν τους “12” μεγάλους του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ότι πάνε με τη δημιουργία κλειστής λίγκας, να χαλάσουν το ροματισμό και να συσσωρεύσουν κέρδη για τον εαυτό τους εις βάρος της φυσιογνωμίας του ποδοσφαίρου, τώρα ετοιμάζονται να κάνουν δική τους... κλειστή “λίγκα” για να μοιράζονται τα λεφτά που αναμένεται να έλθουν από τα ποσοστά των στοιχηματικών εταιριών!
 

Είναι πραγματικά απίθανοι οι τύποι, και είναι ευδιάκριτο για  άλλη μια φορά ποιοι κρατάνε το άθλημα στην Ελλάδα μέσα στην απαξίωση.  Ασφαλώς με την - διαχρονική και διαπαραταξιακή - ανοχή και ευθύνη της πολιτείας που σφυρίζει αδιάφορα...
 

Αν και τώρα δεν καθοριστούν συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις μέσα σ’ αυτή τη λαίλαπα με την πανδημία και το γενικότερο ξεχαρβάλωμα, αν δεν αξιοποιηθεί η ευκαιρία να τελειώσουμε με αυτό το έκρωμα των τεσσάρων κατηγοριών και με τις ΠΑΕ - γιαλατζί που το μόνο που κάνουν είναι να συσσωρεύουν χρέη και να διαλύονται, θα έχουμε μία από τα ίδια και χειρότερα...
 

Το παρελθόν από τα έργα και τις ημέρες της πολιτείας και των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών δεν μας αφήνουν βέβαια αισιοδοξία, ότι κάτι θετικό θα προκύψει ακόμη κι αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση. Μακάρι να διαψευστούμε...

Θ.Κ.

Μεσίστιες οι σημαίες...

    Όπως αναμενόταν τέθηκε ευθέως θέμα παραίτησης του Λεουτσάκου στη super league 2 Eίναι φανερό πως πολλοί αποδίδουν στην παρουσία του και ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ